Sport

2013.07.25. 17:15

Mezőfalvai futball változások: négy új játékos

Mezőfalva – Izgalmas napokat élnek a felkészülési időszakban a labdarúgócsapatok, így a mezőfalvi is.

Horváth László

A bajnoki kezdés előtt átigazolásoktól hangosak a pályaszéli híradók. Mezőfalvára hárman érkeztek: Éliás Zsolt, Prókai Normand és Radics Zoltán. Ki, mikor, hova megy – erről szólnak a találgatások. Általában a biztosat csak a rajt pillanatában lehet tudni. Viszont a Mezőfalva megyei első osztályú együttese már a felkészülési időszakban magáénak tudhat négy játékost: Éliás Zsolt, Prókai Normand, Horváth Gergő Baracsról, Radics Zoltán pedig a DPASE-ből érkezett.

Simon Lajos, a mezőfalvi futball egyik működtetője. Reménykedve várja az őszi szezon rajtját (Fotó: amatőr)

Védekező és támadó középpályásokkal bővült a keret. Az igazolásokról Cseke Ottó elmondta, úgy néz ki, eddig nem csináltak rossz vásárt. Sajnos van két távozó is. Facskó József Iváncsára igazolt. valamint távozik egy fiatal, saját nevelésű játékos, Sági József is.  A mezőfalvi csapat reményeiről kérdeztük a klubot működtető a ktf. többségi tulajdonosát, Simon Lajost. 

– Milyen reményekkel indulnak az ősszel kezdődő bajnokságnak?

– Továbbra is a középmezőny a cél. Az elkövetkezendő időben is fontos számunkra, hogy mezőfalvi játékosok kapjanak lehetőséget a pályán. Nem lesz egyszerű a feladatunk, hiszen nagyon megerősödik ez az osztály. Az első öt helyről bármelyik csapat odaérhet a dobogóra, legyen az az NB III-ból visszakerülő, vagy a legutóbbi bajnokság valamelyik élcsapata. Ha ezek közül tudunk pontokat szerezni, az bravúr lesz. Nyilván, egy pénzügyileg erős csapattal szemben nehéz a dolgunk. Ilyen például az Iváncsa.

– A pénznél tartva, adja magát a kérdés: mennyire biztosított a mezőfalviak szereplése?

– Valószínűleg az elkövetkezendő hetekben lesznek különböző változások a Mezősport Kft. életében. Ez részben szerkezeti átalakítást is jelent. A Mezősport Kft. adja majd az anyagi hátteret, a MEDOSZ SE pedig a szakmait. A nyugodtabb körülmények segítik majd az eredményességet. Egyéb bevételekre is számítunk. Reményeink szerint ez fedezni fogja a MEDOSZ SE stabil tevékenységét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!