Sport

2016.09.23. 19:40

A Bicske jóvoltából az osztály egyik legjobb csapata látogat Baracsra

Dunaújváros - A hetedik fordulót játsszák szombaton és vasárnap a 2016/2017. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban vasárnap hazai környezetben igen nehéz feladat vár mindkét körzetünkhöz tartozó együttesre. A Mezőfalva gárdája a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Iváncsa együttesét fogadja. Az összecsapás pikantériája, hogy a vendégek vezetőedzője az a Masinka László, aki az elmúlt bajnoki évben még a mezőfalviak szakmai munkáját irányította. A baracsiak a bajnoki dobogó harmadik fokán álló Bicskét fogadják, ami ugyancsak embert próbáló feladat lesz. Mind a két mérkőzésen hatalmas meglepetés lenne még a hazai pontszerzés is. Talán az ad némi reményt a pályaválasztóknak, hogy ellenfeleik szerdán Magyar Kupa mérkőzést játszottak, így lehet, hogy kevésbé frissen lépnek majd pályára.

A Kulcs (csíkos) a múlt heti fordulóban kilenc gólt lőtt a Nagykarácsony második csapatának, és egyet sem kapott Fotó: Hankusz Kálmán

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában ma rendezik a Ráckeresztúr - Adony összecsapást. Az adonyiak az eddigi hat fordulóban csupán négy, míg az újonc házigazdák öt pontot gyűjtöttek. A két hasonló formában lévő együttes mérkőzése tehát izgalmas csatát ígér. Másnap a Rácalmás az LMSK gárdáját fogadja. Ezen a mérkőzésen is közel azonos képességű csapatok küzdenek meg a bajnoki pontokért. A Nagykarácsony csapata ezúttal Pusztaszabolcsra utazik, ahol igen nehéz találkozóra számíthatnak.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a múlt héten idegenben bravúros győzelmet arató Kisapostag, ma az előző körben szabadnapos Nagyvenyim együttesét fogadja. A hazai győzelemhez újabb kiemelkedő teljesítményre lenne szükség. Vasárnap a tizenegyedik helyen álló Perkáta, a negyedik Alap gárdáját látja vendégül. A tavaly még másodosztályban szereplő kulcsiak az elmúlt héten otthon kilenc gólt rúgtak a Nagykarácsony második számú együttesének. A Cece vendégeként biztosan nehezebb feladatuk lesz. Érdekesnek ígérkezik a Nagykarácsony II - Mezőfalva II összecsapás, hiszen a listavezető látogat a sereghajtóhoz. A papírforma egyértelműen a vendégek sikerét ígéri, de mivel második csapatokról beszélünk, mindig kérdéses az összeállítás.

Ezúttal minden összecsapás 16 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!