Sport

2016.08.10. 18:56

Mindkét kupában sorsoltak

Dunaújváros - A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei igazgatóságán elkészítették a Magyar Kupa és a Fejér Megyei Kupa harmadik fordulójának a sorsolását.

Gróf András

A Magyar Kupa harmadik körében már csupán hat csapat szerepel, akik a következő párosításban mérkőznek meg a főtáblára kerülésért: Kisláng - Mór, Iváncsa - Sárosd, Ercsi Kinizsi - Bicske. A mérkőzések időpontja: augusztus 17. szerda, 17 óra. A továbbjutásról egy összecsapáson döntenek a felek. A rendes játékidőben elért döntetlen esetén azonnal tizenegyes rúgások következnek. A három továbbjutó csapat a főtáblán már akár első, vagy másodosztályú ellenfelet is kaphat, hiszen az NB I-es, és NB II-es együttesek kiemeltek lesznek, és először hozzájuk sorsolják majd a megyékből, és fővárosból felkerülő, illetve a három NB III-as csoportban szereplő klubokat.

Az idei szezonban újonnan kiírt Fejér Megyei Kupa harmadik fordulójában ezúttal már bekapcsolódnak a Magyar Kupa első körében kiesett együttesek is. A párosítás a következőképpen alakult a sorsolást követően: Vajta - Baracs, Sárszentágota - Nagykarácsony, Adony - Martonvásár, Vál - Szár, Kápolnásnyék - Tordas, Szabadegyháza - Aba-Sárvíz, Pusztaszabolcs - Velence, Pázmánd - Pátka, Ikarus-Maroshegy - Sárbogárd, Bodajk - Pusztavám, Sárszentmihály - LMSK, Csór - Fehérvárcsurgó, Enying - Polgárdi. Ezeket az összecsapásokat az eredeti versenykiírás szerint augusztus 31-én szerdán, 17 órakor kell lejátszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!