Sport

2013.01.18. 19:20

Mini és szupermini torna - Huszonnyolc csapat a jégen

A hétvége a gyerekeké. Szombaton mini, vasárnap szupermini torna lesz a jégcsarnokban. Összesen huszonnyolc hokicsapat korcsolyázik jégre.

Agárdy Csaba

A Magyar Jégkorong Szövetség előírása, hogy minden olyan klub, amely a szupermini, vagy a mini korosztályban szerepel a bajnokságban, annak két országos tornát rendeznie kell. Nos, a dunaújvárosiak már a másodiknál tartnak. Ebben nagy érdeme van a dunaújvárosiak edzőjének, Vladimír Babic-nak, aki éjt nappallá téve szervezi a tornákat (nemcsak a hétvégieket).

A legkisebbek játéka - alacsonyabbak a palánknál - mindig nagy élményt nyújtanak a nézőknek (Fotó: amatőr felvétel)

A mezőny. Mini A-B csoportok. A-csoport:   Ifj. Ocskay Gábor Akadémia I., Vasas SC ,  Győri ETO HC I., Miskolci VSI, UTE I.   B-csoport: Dab. Docler I., DAB Docler II, Ifj. Ocskay G. Ak. II., Győri ETO HC II,  Miskolci VSI.

Szupermini A, B, C-csoportok. A: Dab.Docler, Újpesti TE, Debreceni HK, MAC-Budapest,  Alba Volán, Ferencvárosi TC.  B: UTE, DHK, Kiskőrös HC, Gepárd JE, Budai Bocsok, Győr ETO HC.   C:  Dab Docler II., Dab.Docler III,  DHK,  Balu-T SE, MAC, Tisza Volán Spartak.

A tornák mindkét nap délelőtt kilenc órakor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!