Sport

2017.02.07. 19:00

Most is ők az esélyesek

Dunaújváros - A Szentes szombati legyőzése után ma 19 órától újabb hazai bajnoki vár a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázóira, jön a Szeged.

Gallai Péter

Magabiztos, 19-8-as sikerrel vette a bajnokság legutóbbi körét Mihók Attila együttese, a dunaújvárosi lányok a Szentes ellen sem hagytak túl sok nyitott kérdést. Ennek ellenére a szakvezető nem volt teljesen elégedett, hiszen akadtak hullámvölgyek a játékban.

Ezeket pedig a lehető legkevesebbre kell csökkenteni, már a mai összecsapáson is, hiszen a csapatra nagyon komoly erőpróbák várnak februárban.

Szilágyi Dorottyáék számára nem lehet gond a győzelem
Fotó: Zsedrovits Enikő

Ami a mai ellenfelet illeti, Bujka Barbaráék vasárnap megizzadva győztek csak két góllal a nulla pontos Honvéd ellen. A szezon során a dunaújvárosiak háromból háromszor nyertek ellenük, így ma is egyértelműen e sorozat folytatását várhatjuk.

- A hét végi meccsünk úgy sikerült, ahogy elterveztük. Hétfő óta egy kis betegséggel küszködök, de remélem, hogy minél előbb vissza tudok állni a sorba, és edzhetek - mondta Ziegler Diána. Az állás: 1. UVSE 45 pont (16 mérkőzés), 2. DUE-Maarsk 34 pont (14), 3. BVSC 25 (14), 4. Szeged 18 (15), 5. Szentes 9 (14), 6. Honvéd 0 (15).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!