A Sárosd vendégeként nehéz összecsapás vár a mezőfalviakra vasárnap

2017. március 03., 19:30 szerző: Gróf András fotós: Horváth László
komment
A hét végén a második tavaszi fordulóval folytatódik a pontvadászat a 2016/2017. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első- és másodosztályában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Viszló Trans első osztályban a körzetünkhöz tartozó mindét együttes vasárnap lép pályára. Az idénynyitón a baracsiak idegeben győztek 1-0-ra, így megfelelő önbizalommal várhatják az Ercsi elleni hazai találkozót. A hazai megnevezés annyiban tekinthető helytállónak, hogy ők a pályaválasztók, de a baracsi játéktér kímélése érdekében a mérkőzést a Dunaújváros Stadion műfüves edzőpályáján rendezik. Igaz, hogy mindkét csapat győzelemmel rajtolt, de egyik gárda sem kiemelkedő játékkal érte el a sikert. Kérdés, ezúttal melyik együttes fog ki jobb napot. A mezőfalviak éppen a Baracstól szenvedtek otthon vereséget az előző fordulóban, és most sem lesz könnyű dolguk, hiszen az élmezőnyhöz tartozó Sárosd együtteséhez utaznak. A téli edzőváltást követően elsősorban a támadójátékon kellene javítania a Mezőfalvának a sikeresebb bajnoki szereplés érdekében.

A piros mezes mezőfalviak a Baracstól kaptak ki a nyitányon<br> Fotó: Horváth László

A másodosztály Agárdi Termál csoport mai játéknapján rendezik a Ráckeresztúr - Rácalmás alsóházi találkozót. A vendégek értékes hazai döntetlennel indították a szezont, amíg a házigazdák idegenben szenvedtek szoros vereséget. Jelenleg a Ráckeresztúr egy ponttal áll jobban a táblázaton, tehát egy esetleges vendégsiker azt jelentené, hogy helyet cserél a két együttes. Az előző körben szabadnapos adonyiaknak az éllovas Ikarus-Maroshegy vendégeként kellene helyt állniuk, ami akkor sem lesz egyszerű feladat, ha a téli átigazolási időszakban jól erősítettek.

A hazai vereséggel rajtoló Nagykarácsony a dobogós Kislánghoz látogat, ami nem ígérkezik könnyed délutáni játszadozásnak.

A tizenhetedik forduló mérkőzéseinek kezdési időpontja 14.30 óra, kivéve a Ráckeresztúr - Rácalmás találkozót, amit a Martonvásár nemrégen átadott műfüves pályáján rendeznek 16 órai kezdettel.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában egy hét múlva kezdődnek az idei küzdelmek.

Gróf András

2017. március 03., 19:30 szerző: Gróf András fotós: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...