Sport

2017.05.29. 19:15

Nagy küzdelemben nyert a Dunaferr

DUNAÚJVÁROS A futsal NB I felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójában az FC Veszprém együttesét látta vendégül a Dunaferr-DUE-Renalpin gárdája.

Gróf András

Dunaferr-DUE-Renalpin - FC Veszprém 3-1 (2-1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Deme Rajmund, Juhász Dávid (Tihanyi Norbert).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland - Horváth N., Németh P., Klacsák, Fekete R. Csere: Rigó, Schrancz B., Fridrich, Németh T., Gorjánácz, Varga Cs., Csányi D., Józsa, Hosszú Á. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

FC Veszprém: Schmidmajer - Tatai, Gulyás, Boromisza, Bognár P. Csere: Sárdi, Hoffer, Erdősi, Petróczi, Tar, Püspök, Finta. Vezetőedző: Madarász János.

Fülledt melegben nagy mezőnybeli küzdelem jellemezte az összecsapás első perceit. Az újvárosiak azonban a negyedik percben megszerezték a vezetést. Fekete Róbert lábáról került a labda a vendégek kapujába (1-0). Nem sokkal később egyenlíthetett volna a Veszprém, de a labda a kapufán csattant. A játékrész közepén egyértelműen a hazaiak irányították a játékot. Fekete és Hosszú került helyzetbe, de kimaradtak a lehetőségek. A tizenkettedik percben Reveland hárított egy kontrát követően. A tizenötödik percben Horváth Norbert lövése a kapufáról vágódott a hálóba (2-0).

A gól után a veszprémiek levitték a kapusukat, és átálltak 5-4 elleni játékra. Három perccel a szünet előtt Finta begyötört labdája jelentette a szépítést (2-1).

Veszprémi támadásokkal indult a második játékrész, de Reveland magabiztosan hárította ezeket. A huszonnyolcadik percben azonban Hosszú Ádám elegáns találattal „hűtötte le" a vendég szurkolótábor kedvét (3-1). A hajrá rendkívül izgalmasan alakult, hiszen mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!