Sport

2017.01.19. 21:08

Nagyon fontos győzni

Dunaújváros - Szombaton újabb bajnoki mérkőzést játszanak a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói. A dunaújvárosiak 17 órakor a Debreceni EAC otthonában lépnek pályára.

Gróf András

Az összecsapás egyértelmű esélyese a Dunaferr gárdája, hiszen a bajnokság alapszakaszában eddig sokkal eredményesebben szerepeltek, mint a debreceniek. Igen fontos az újvárosiak számára a három pont megszerzése, hiszen eddig egy ponttal kevesebbet gyűjtöttek, mint a hatodik helyen álló MAFC-BME együttese.

A forduló további mérkőzései: MAFC-BME - Openhouse-Szolnoki RKSI, Sümegi RE - VRC Kazincbarcika, HÉP-Kecskeméti RC - Fino-Kaposvár, Pénzügyőr SE - PTE-PEAC.

A bajnokság pillanatnyi állása a következő: 1. Fino-Kaposvár 45 pont, 2. Pénzügyőr SE 41 pont, 3. VRC Kazincbarcika 40 pont, 4. Openhouse-Szolnoki RKSI 33 pont, 5. HÉP-Kecskeméti RC 30 pont, 6. MAFC-BME 28 pont, 7. Dunaferr SE 27 pont, 8. Sümegi RE 15 pont, 9. Debreceni EAC 12 pont, 10. PTE-PEAC 3 pont, 11. Ifjúsági válogatott 2 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!