Sport

2017.05.22. 18:35

Nagyot harcolt a Bicske, és diadalmaskodott

CSÁKVÁR Bajnoki döntőnek is beillő összecsapáson ragadta meg a matematikai esélyt a Bicske, és legyőzte a címvédőt.

Káldor András

Bicske-Iváncsa 3-2 (2-0)

Csákvár, 200 néző.

Vezette: Wehovszky Gergő.

Bicske: Milinte - Katona, Sötét, Máj, Dukon - Pump, Szilágyi L., Varga Z. (Molnár A.), Németh E. (Bencze) - Móri (Máté), Köntös. Vezetőedző: Raffai Rudolf.

Iváncsa: Boldog - Balogh L., Imrik, Berényi, Bartha - Facskó, Szauter, Pribék (Nagy A.), Godslove - Aradi, Fodor G. (Majláth). Vezetőedző: Masinka László.

Gól: Németh E. (2., 66.), Móri (38.), illetve Godslove (67.), Berényi (70.).

Jók: Katona, Pump, Németh E., Móri, illetve Berényi, Godslove.

Móri Tamás (sárga) Fotó: Kricskovics Antal

Viharos szembeszélben a hazai csapat már a 2. percben megszerezte a vezetést, amikor Móri Tamás szabadrúgását Boldog Zoltán röviden ütötte ki, és a szemfüles Németh Erik a védők szorításában 4 méterről a hálóba lőtte a labdát. 1-0. A 38. percben Németh E. harcolt meg egy labdáért, Pump Szabolccsal kényszerítőzött, majd laposan beadta és az üresen álló Móri 8 méterről egyből a jobb alsó sarokba lőtt 2-0. A 47. percben Némethen löktek hatalmasat ziccerben, azonban Wehovszky Gergő játékvezető sípja néma maradt. Az 51. percben Dukon Gergő-Varga Zoltán-Dukon volt a labda útja, utóbbi beadását Németh E. óriási helyzetben 7 méterről mellé lőtte. A 65. percben Katona Lajos 50 méteres felívelt szabadrúgását Németh E. mellel átvette, majd 12 méterről átemelte Boldog fölött. 3-0. Aztán innen próbált felállni a bajnoki címvédő, a 67. percben Egejuru Godslove Ukwuoma elé került a labda, 16 méteres bombája a bal alsó sarokban kötött ki. 3-1. Két perc elteltével jött az újabb iváncsai találat, Pump szabálytalansága után Imrik László ívelhetett szabadrúgást, a jobb kapufáról Berényi Balázs elé került a labda, aki estében közelről a kapu közepébe lőtt. 3-2. A folytatásban nagyot küzdött az egyenlítésért az Iváncsa, gyors támadások sorozatát vezették, a magukat szétfutó bicskei játékosok egyre nehezebben állták
a sarat, de így is ők örülhettek a megérdemelt győzelemnek lefújás után. (a 2060.blog.hu tudósítása nyomán)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!