Sport

2014.05.13. 13:50

Négy érem Madaron

A Dunaferr SE birkózói múlt hét vasárnap nemzetközi versenyen vettek részt Szlovákiában, és négy érmet szereztek.

Agárdy Csaba

Május 10-én Szlovákiában, Madaron szlovén, szlovák, magyar, cseh, lengyel sportolók részvételével rendezték meg a hagyományos „Polgármesteri Kupa” meghívásos birkózóversenyt: húsz egyesület százötven versenyzője lépett szőnyegre. A több korosztályos versenyen Dunaújvárosból öt birkózó küzdött a helyezésekért.

A képen balról jobbra: Papp Gyula, Szabó Miklós (hátul), Farkas Zoltán, Sallai Sándor, Kernács Pál (elől) (Fotó: amatőr felvétel)

Farkas Zoltán (serdülő korcsoport, 58 kg) ezüstérmet, Sallai Sándor (gyermek korcsoport, 50 kg) bronzérmet szerzett. Kernács Pál (diák korcsoport, 45 kg) nem végzett pontszerző helyen. A veterán korosztályban Szabó Miklós 85 kilogrammban indult, mert az eredeti súlycsoportjában, 76 kg-ban nem hirdettek versenyt, ezért egy súlycsoporttal feljebb versenyzett. Egy győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen végzett. Papp Gyula (130 kg) térde a bemelegítésnél megsérült, de így is a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!