Sport

2016.02.17. 18:49

Négy hét szünet után újra asztalitenisz-csapatbajnokság

Dunaújváros - Négy hete nem volt forduló az asztalitenisz-csapatbajnokságban. De ezúttal a DASE NB II-es első csapata Polgárdiba látogatott.

Jankó Árpád

A hazai együttes jó képességű játékosokból áll. Csapatuk a középmezőnyben tartózkodik, tehát nem lehetett könnyed játékra számítani. A találkozó első szakaszában a DASE volt jobb, mert Mizseiék mindkét párost megnyerték, majd a folytatásban is a dunaújvárosiak játszottak fölényben. A félidőben 6-4-re vezetett a DASE, és a hátra lévő nyolcból ötöt megnyert.

Az NB III-as csapat a Herendi Porcelán vendége volt. A párosok döntetlenje után szorosan alakult a mérkőzés. A csapatból Fógel Szilárd kiváló játéka emelhető ki.

A megyei bajnokságban is elkezdődtek a csatározások. Az „A" csoportban a DASE III a Főiskola (Egyetem) harmadik gárdáját győzte le. A „B" csoportban a DASE IV. már két győztes mérkőzésen van túl, a fiatalokból álló DASE V. még nem tudott nyerni.

Polgárdi - DASE I 7-11

Győzött: Bihercz T. 3, Nemes Sz. 3, Mizsei T. 2, Mizsei M. 1, a Bihercz-Nemes és a Mizsei testvérek párosa 1-1.

Herendi Porcelán - DASE II 9-9

Győzött: Fógel Szilárd 3, Farkas L. 2, Novák Z. 2, Kada I. 1, a Fógel-Kada pár 1.

DASE III - DFDSE III 11-7

Győzött: Szalai B. 3, Bodó L. 2, Szabó L. 2, Mizseiné 1, Rostási A. 1, a Bodó-Szabó pár 1, a Mizseiné-Szalai pár 1.

DASE IV - DASE V 15-3

Győzött: Nagy F. 4, Gugi B. 4, Blanárik J. 3, Fülöp M. 2, a Nagy-Gugi és a Blanárik-Fülöp pár 1-1, illetve Jójárt D. 2, Kóré Á. 1

Szabadbattyán II - DASE IV 5-13

Győzött: Nagy F. 4, Gugi B. 4, Blanárik J. 3, a Nagy-Gugi és a Blanárik-Fülöp pár 1-1.

DASE V - Sárbogárd I  0-18

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!