Nehéz feladat vár a Mezőfalvára

2017. március 24., 18:50 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros - A huszadik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első- és másodosztályában ezen a hét végén. A harmadosztályban pedig a tizenhatodik kör mérkőzéseit játsszák.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva gárdája négy tavaszi vereséget követően vasárnap a Martonvásár otthonában próbálja megszerezni idei első pontjait. Nem lesz egyszerű feladat, hiszen a hazaiak jelenleg a bajnoki tabella negyedik helyén állnak. Ráadásul a mezőfalviak nincsenek csúcsformában, hiszen az elmúlt héten hazai pályán emberelőnyből kaptak ki az Ercsitől. Jól kezdte a szezont a Baracs gárdája, de a múlt héten hazai környezetben szaladt bele egy komoly vereségbe a társaság.

A hét utolsó napján a listavezető Iváncsa vendégeként hatalmas bravúr lenne még a pontszerzés is, hiszen a hazaiaknak százszázalékos a mérlegük az idei esztendőben. Igaz, az Aba-Sárvíz gólzáporos legyőzése mellett „csak" kétgólos sikereknek örülhettek.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának előző fordulójában mindhárom, körzetünkhöz tartozó együttes vereséget szenvedett. A vasárnapi játéknapon javíthatnak a mérlegükön. Az Adony gárdája szomszédvári rangadó keretében fogadja a Besnyő-Iváncsa II csapatát. A vendégek jó formában érkeznek a találkozóra, hiszen a tavasszal hibátlan mérleggel rendelkeznek.

A perkátai Galkó Lászó (kék) ezúttal Kisapostagon lép pályára Fotó: Zsedrovits Enikő

A bajnoki tabella utolsó helyén álló Rácalmás a Nagylók otthonában gyarapíthatja a pontjai számát, amíg az ugyancsak kilenc ponttal rendelkező Nagykarácsony a Ráckeresztúrt fogadja.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának szombati játéknapján rendezik a Kisapostag - Perkáta találkozót. A vasárnapi program a következő: Nagyvenyim - Előszállás, Kulcs - Mezőfalva II.

A forduló szombati mérkőzéseinek kezdési időpontja 15 óra, amíg vasárnap az óra-átállítás miatt 16 órakor kezdődnek az összecsapások.

Gróf András

2017. március 24., 18:50 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...