Sport

2017.03.24. 17:50

Nehéz feladat vár a Mezőfalvára

Dunaújváros - A huszadik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első- és másodosztályában ezen a hét végén. A harmadosztályban pedig a tizenhatodik kör mérkőzéseit játsszák.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva gárdája négy tavaszi vereséget követően vasárnap a Martonvásár otthonában próbálja megszerezni idei első pontjait. Nem lesz egyszerű feladat, hiszen a hazaiak jelenleg a bajnoki tabella negyedik helyén állnak. Ráadásul a mezőfalviak nincsenek csúcsformában, hiszen az elmúlt héten hazai pályán emberelőnyből kaptak ki az Ercsitől. Jól kezdte a szezont a Baracs gárdája, de a múlt héten hazai környezetben szaladt bele egy komoly vereségbe a társaság.

A hét utolsó napján a listavezető Iváncsa vendégeként hatalmas bravúr lenne még a pontszerzés is, hiszen a hazaiaknak százszázalékos a mérlegük az idei esztendőben. Igaz, az Aba-Sárvíz gólzáporos legyőzése mellett csak" kétgólos sikereknek örülhettek.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának előző fordulójában mindhárom, körzetünkhöz tartozó együttes vereséget szenvedett. A vasárnapi játéknapon javíthatnak a mérlegükön. Az Adony gárdája szomszédvári rangadó keretében fogadja a Besnyő-Iváncsa II csapatát. A vendégek jó formában érkeznek a találkozóra, hiszen a tavasszal hibátlan mérleggel rendelkeznek.

A perkátai Galkó Lászó (kék) ezúttal Kisapostagon lép pályára Fotó: Zsedrovits Enikő

A bajnoki tabella utolsó helyén álló Rácalmás a Nagylók otthonában gyarapíthatja a pontjai számát, amíg az ugyancsak kilenc ponttal rendelkező Nagykarácsony a Ráckeresztúrt fogadja.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának szombati játéknapján rendezik a Kisapostag - Perkáta találkozót. A vasárnapi program a következő: Nagyvenyim - Előszállás, Kulcs - Mezőfalva II.

A forduló szombati mérkőzéseinek kezdési időpontja 15 óra, amíg vasárnap az óra-átállítás miatt 16 órakor kezdődnek az összecsapások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!