Sport

2017.07.25. 16:45

Nehéz idők után aratott győzelmet a perkátai csapat

PERKÁTA Nehéz idők után szép perkátai győzelem Szabadegyházán. Már készülnek az őszi fordulóra az egyesületnél.

Horváth Dóra

Július 16-án tartották Szabadegyházán a Szeip István Emléktornát. A labdarúgó-mérkőzésen négy környékbeli település felnőtt-futballcsapata vett részt: Perkáta, Sárosd, Seregélyes és Szabadegyháza képviseltette magát.

A csapatok a megyei rangadó különböző osztályaiban játszanak, van amelyik megye 1-es, de megye 3. osztályú labdarúgók is érkeztek a települések közötti megmérettetésre. Az emléktorna döntő mérkőzése végül a Sárosd és a Perkáta csapata között zajlott, amelynek a végeredménye döntetlen, 1-1-es állás lett. Hogy ki viszi haza a győztesnek járó trófeát, az tizenegyesekkel dőlt el, s így végül a Perkátai Sportegyesület Labdarúgó Szakosztálya nyerte a kupát.

A perkátai futballszakosztály nehéz időket tudhat maga mögött, jelenleg reformokat hajt végre a csapatban Erdős Károly szakosztályvezető és Kerekes Béla vezető edző.

A perkátai felnőttcsapat a győzelem után. Jobbról a fekvő fiú Tóth Attila, aki a tavaszi szezon gólkirálya lett. Mellette Kerekes Béla edző és Erdős Károly szakosztályvezető
Fotó: Horváth Dóra

- Minden vágyunk a megyei másodosztályba való feljutás - árulta el céljaikat Erdős Károly, aki nagyon örül, hogy ilyen jól teljesítettek a mérkőzésen a helyi futballisták.

Jelenleg a perkátai csapat az őszi fordulóra készül, amely elé nagy reményekkel néznek a vezetők és a csapattagok valamint a szurkolók egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!