Nem adják fel a rácalmásiak

2016. december 23., 16:50 szerző: Gróf András
komment
Rácalmás - A 2016/2017. évi Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportjának őszi szezonját hét megszerzett ponttal az utolsó helyen zárta a Rácalmás együttese.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Pedig a rácalmásiak aránylag jól kezdték a szezont, hiszen ezt a pontmennyiséget az első hét fordulóban megszerezték. Az ezt követő nyolc összecsapáson azonban pont nélkül maradtak. A rúgott gólok számában tizenhét találattal az utolsó előtti helyen zártak. A házi gólkirályuk Mácsfalvi Gergely lett, aki hét alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. A negyvennyolc bekapott gól is rendkívül sok, hiszen ennél többször csak egy csapat kapitulált a csoportban. Az okokról Horváth Zoltán vezetőedzőt kérdeztük.

A piros mezes Godó Tivadar a rácalmásiak alapembere volt Fotó: Ady Géza

- Egyértelműen az edzetlenség számlájára lehet írni az őszi mérsékelt teljesítményünket, pedig szerintem a játékosállományunk mindenképpen alkalmas a megyei másodosztályú szintre. Egy jó nyári felkészülést követően jól kezdtük a szezont, de a végére teljesen elfogytunk, leült a csapat. Végig létszámproblémáink voltak, így tulajdonképpen „bérelt" helye volt mindenkinek.

A sok kapott gól annak tulajdonítható, hogy az első találat után szinte feladtuk a küzdelmet. A szezon végén leültünk a játékosokkal, és megbeszéltük, hogy a jövőben megpróbálnak az eddiginél több edzésen részt venni. Mindenképpen megpróbálunk bent maradni a másodosztályban, hiszen pontszámban nem vagyunk nagyon lemaradva.

A korosztályos edzőink remekül dolgoznak, ebből építkezve szeretnék minél több fiatal játékost beépíteni a felnőttcsapatba, de nekik egyelőre még koruknál fogva fizikai lemaradásuk van.

Gróf András

2016. december 23., 16:50 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...