Sport

2016.11.16. 21:25

Bravúros győzelmet arattak asztaliteniszezőink a bronzérmes ellen

Dunaújváros - A nyolcadik fordulóban a DASE pingpongosai (az első csapat) a tavalyi szezon bronzérmesét, a Kanizsa Sör gárdáját fogadta a hétvégén.

Jankó Árpád

A mérkőzés rosszul kezdődött, mert mind a két páros derbi elveszett. Ám az első egyéni kör kárpótlást jelentett (3-1). A mérkőzés felénél a vendég sörösök vezettek 8-4-re. Majd ezt követően a sörcsap eldugult . Dr. Hanák Tamás egyesületi csapatparancsnok és alárendeltjei olyan huszáros rohamokat vezettek - hat találkozót nyertek meg - amivel a mérkőzés pontjait is megszerezték. Fantasztikus teljesítményt nyújtottak a dunaújvárosiak. A bronzérmes sörösök valószínűleg kellő szomorúsággal hazafelé csak ásványvizet fogyasztottak. A bravúros győzelemből nagy részt a Mizsei testvérek, Máté és Tamás vették ki a részüket, mert ketten hat mérkőzést nyertek meg.

A második csapat az utóbbi időszakban jó teljesítményt nyújtó Balatonfüred gárdáját fogadta. A nyitó párosokat megnyerték Furkáék, és a folytatás is sikerült. Kada István volt a legjobb a csapatban, hibátlanul teljesített.

A megyei bajnokságban a DASE III próbálkozott, de nem kísérte siker a szereplését. Csak Bodó László játéka dicsérhető. A negyedik gárda itthon a Sárbogárdtól szenvedett 13-5-ös vereséget.

DASE I - Kanizsa Sör

10-8

Győzött: Mizsei T. 3, Mizsei M. 3, Nemes Sz. 2, dr. Hanák T. 2.

DASE II - Balatonfüred 11-7

Győzött: Kada I. 4, Furka A. 2, Fógel Sz. 2, Novák Z 1, a Kada-Fógel és a Furka-Farkas pár 1-1.

Csákvár II - DASE III 11-7

Győzött: Bodó L. 3, Nagy F. 2, Gugi B. 1, a Nagy-Gugi pár 1.

DASE IV - Sárbogárd II 5-13

Győzött: Rostási A. 2, Fülöp M. 2, Werner Sz. 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!