Nem melegítés, „városnézés” - A juniorok bravúros győzelmet arattak

2017. január 25., 21:05 szerző: Jankó Árpád
komment
Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kohász ifjúsági kézilabdacsapata a bajnokságban a negyedik helyen áll. Ezúttal Debrecenben szerették volna megerősíteni pozíciójukat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nem kezdtek jól a vendéglányok. Rosszul védekeztek és kilenc ziccert hagytak ki (16-11). A második félidőben sokat cserélt Vártok Ákos edző, javult is a csapat védekezése és a kapusteljesítmény is. Az 55. percben kiegyenlített a Kohász. Fej fej mellett haladtak a csapatok, végül egy góllal nyert a hazai gárda. Ám a sípszó előtt 25 másodperccel hetest hibázott a Kohász. A végeredmény így 25-24 lett a DVSC javára.

Nagyszerűen támadott, és dobálta a gólokat Kemény Dóra
Fotó: Ady Géza

Kanyó Viktória négy gólt dobott, és öt büntetőt harcolt ki. Bordás Dzsenifer szélről volt eredményes, Braun Csenge, aki betegen játszott, szintén négy gólt dobott. A második félidőben volt tűz, akarat a Kohász játékában.

A junior csapat, amelyik a tabella hetedik helyén áll, majdhogynem lekésett a mérkőzésről, mert eltévedtek Debrecenben. Szinte melegítés nélkül kezdték a játékot. Mégpedig nagyszerűen. A hatos falat kiválóan védekezte a gárda, Vártok Ramóna pedig remekül védett. Elöl támadásban pedig Kemény Dóra és Fodor Noémi dobálta a gólokat. A szünet utáni kisebb visszaesés ellenére mindig volt valaki, aki tett azért, hogy az előny a Kohász javára alakuljon. A mérkőzés végén nagyot küzdött a csapat, és bravúros győzelmet aratott. Berta Bianka és Nagy Zsuzsa szintén kiváló teljesítményt nyújtott. A Kohász juniorjai 24-23-ra győztek.

Jankó Árpád

2017. január 25., 21:05 szerző: Jankó Árpád

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...