Sport

2014.02.06. 16:40

Nem pihennek a röplabdázók

Dunaújváros - Az első osztályú röplabda-bajnokság rájátszására készülő Dunaferr Sportegyesület csapata szerdán edzőmérkőzést játszott a Kecskeméti RC ellen.

Gróf András

Az alapszakaszban még nem sikerült végeredményt hirdetni a Magyar Röplabda Szövetség Versenybizottságának, mivel az elmúlt hétvégén az ónoseső miatt elmaradt a PTE-PEAC VRC Kazincbarcika találkozó, amelyet február 15-én pótolnak. A papírforma ezen a találkozón egyértelműen a vendégek győzelmét ígéri, tehát minden bizonnyal a következő párosításban küzdenek majd a csapatok a legjobb négy közé kerülésért: Fino-Kaposvár Sümegi RE, Kecskeméti RC Szolnoki Főiskola RKSI, Dunaferr SE VRC Kazincbarcika, Dági KSE MAFC-BME. A három győztes mérkőzésig tartó párharc február 21-én kezdődik. A holtidőben az újvárosiak edzőmérkőzésekkel tartják formába magukat. Szerdán a Kecskeméti RC gárdáját fogadták a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az összecsapáson 3-1-re nyertek a vendégek, de ennek ellenére hasznos volt a megmérettetés. A két együttes szerdán Kecskeméten ismét játszik egymással. Az újvárosi gárda zöme azonban ezen a hétvégén sem pihenhet, hiszen február 7-8-9-én Nyíregyházán rendezik a VI. korcsoportos Diákolimpia országos nyolcas döntőjét. A Hild középiskola csapatában pályára lép több játékos a Dunaferr első, és junior keretében szereplők közül.

Gebhardt Norberték a hétvégén a Hild iskola színeiért küzdenek

A junior Eb-selejtezővel kapcsolatos létesítmény bejárás történt a héten. A szövetség illetékesei mindent rendben találtak, így nincs akadálya annak, hogy a magyar válogatott április 25-26-27-én Dunaújvárosban fogadhassa Szlovénia, Szerbia és Finnország nemzeti csapatait.

Az újvárosi klub gyermek csapata az országos bajnokság kiemelt csoportjában vasárnap Kecskeméten lép pályára, ahol a házigazdák mellett játszik a Kaposvár és Debrecen fiataljaival.

 

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!