Sport

2016.03.21. 20:43

Magyar Kupa: a selejtezőben a DAB befejezte a szereplését

Dunaújváros - Lejátszotta utolsó Magyar Kupa selejtezőjét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A hétfő esti találkozón a DAB 3-2-re kikapott.

Agárdy Csaba

Dunaújvárosi Acélbikák - Debreceni HK 2-3 (0-0, 2-1, 0-2)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 150 néző. Vezette: Varjú, Gangel, Berkes, Muzsik.

Dunaújvárosi Acélbikák: Duschek - Lencsés, Borbás, Léránt, Nagy (2), McCann 2 - Hruby, Dörök, Szepessy B., Revák (1), Odnoga - Krukk, Szepessy M., Kedves, Mátyásy, Major. Edző: Lee Gilbert.

Debreceni HK: Vay - Hetényi P., Rasulov, Dancsfalvi 1 (1), Berta (1), Vaszjunyin 1 (1) - Troshin 1, Medvegyev, Saluga (1), Kaskov, Piatak - Wéber, Todor, György, Molnár, Godó - Tanka. Edző: Evgenii Mukhin.


A mérkőzés előtt már eldőlt, hogy a DAB nem lehet ott a Magyar Kupa négyesdöntőjében, amit szombaton és vasárnap a budapesti Tüskecsarnokban rendeznek majd meg.

A dunaújvárosiak a 23. percben az egyetlen megmaradt légiósuk, McCann révén szereztek vezetést. A vendégek tíz perc múlva egyenlítettek, majd egy másodperccel a harmad vége előtt kettős emberelőnyben ismét McCann volt eredményes. A befejező játékrészből három perc telt el, amikor újra döntetlen lett az állás (2-2). Az eredmény egészen az 59. percig nem változott, akkor Troshin állította be a végeredményt (2-3).

A kupa selejtezőjéből még két mérkőzés van hátra, szerdán az FTC a Fehérvárt, míg az UTE a Debrecent fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!