Sport

2017.01.29. 21:45

Nem volt esély a pontszerzésre

Dunaújváros - A VRC Kazincbarcika elleni hazai találkozóval zárta tegnap délután a röplabda első osztály alapszakaszát a Dunaferr SE csapata.

Gallai Péter

Dunaferr SE -VRC Kazincbarcika

0:3 (-15, -19, -23)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Tillmann Gyula, Szabó Péter.

Gebhardt Norbert (14) ütései sem voltak ezúttal elég hatékonyak
Fotó: Ady Géza

Dunaferr SE: Kholmann, Bohnicsek, Hatvany Zs., Móró, Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szabó P., Csizmadia, Guzmics, Kiss M. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

VRC Kazincbarcika: Borovicanin, Juhász P., Januzovic, Banai, Kecskeméti, Árva, Dudás T. (liberó). Vezetőedző: Dudás András.

Már az első játszma elején tudatosította az újvárosiakkal a vendégcsapat, hogy ezúttal nem lesz sok keresnivalójuk. Már az első technikai szünetben öt ponttal vezettek a kazincbarcikaiak. A folytatásban ez a különbség egyre nőtt, és végül tíz pont különbséggel húzták be az első szettet a borsodiak. A második játszma sokkal szorosabban alakult, hiszen 17-17 is volt az állás. A végjátékban azonban a vendégek sokkal jobban koncentráltak, így növelték az előnyüket. A harmadik játékrész hozta a legszorosabb játékot, de ennek ellenére ez a játszma is a vendégek sikerével zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!