Nyári táborozás tollasütővel

2017. július 10., 20:17 szerző: Jankó Árpád
komment
DUNAÚJVÁROS A Danubius KSE a nyári programok előtti utolsó versenyét rendezte meg július 7-én a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az újvárosi amatőr tollaslabda-bajnokság negyedik fordulója zajlott.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hat pályán mérték össze a tudásukat egyéniben, párosban három, párosban pedig egy kategóriában. Íme a dobogós helyeket elért versenyzők. Egyéni A kategória: 1. Rostási Tibor, 2. Nagy Bence, 3. Vagyóczki Dávid. Egyéni B kategória. 1. Csirmaz Máté, 2. Szekeres Zsolt, 3. Lendvay Katalin. Egyéni C kategória: 1. Vagyóczki Roland, 2. Nagy Noel, 3. Kovács Nikolett. Páros: 1. Nagy Bence-Vagyóczki Dávid, 2. Kenyérné Lendvay Katalin-Rostási Tibor, 3. Csomor-Németh Lili- Csomor Péter.

A Danubius tollaslabdázói az újvárosi bajnokság negyedik fordulójának versenyén Fotó: Amatőr

Most három hét szünet következik az egyesületben, és csak augusztusban kezdik meg a felkészülést a következő versenysorozatra. De esemény, ha nem is Dunaújvárosban, másutt lesz a nyár folyamán is. Az intenzív edzéssorozat, valamint az amatőr bajnokság negyedik fordulóját követően az egyesület legszorgalmasabb, tehetséges tollaslabdázói Szegedre utaznak edzőtáborozni. Nagy Bence és Vagyóczki Dávid abban a megtiszteltetésben részesül, hogy a Tisza-parti városban indonéz edző irányításával gyakorolhat. Várhatóan nagyon sok tapasztalatot gyűjtenek majd az ázsiai mester jóvoltából napi három edzésen. Augusztus 11-e és 18-a között pedig tízen utaznak majd - kivétel nélkül csak igazolt versenyzők - Szarvasra. Ezen a nyolc napon a dunaújvárosiak régi sportbarátaikkal, a debreceni tollaslabdázókkal fognak közösen gyakorolni három csoportban. A Körös melletti festőien szép városkában lehetőségük lesz kulturális programokon is részt venni. Utána augusztus elsején már itthon kezdődik a felkészülés a következő bajnoki évre.

Jankó Árpád

2017. július 10., 20:17 szerző: Jankó Árpád

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...