Sport

2017.04.21. 19:00

Oguntoye Viktória a lelátóról látja csapata kiváló játékát

Oguntoye Viktória néhány héttel ezelőtt fogta magát, és elegáns mozdulattal eldobta a mankót. Ezzel mindenkit alaposan meglepett.

Jankó Árpád

A térműtéten átesett kézilabdakapus a lábadozás elején megfogadta, hogy a lehető leghamarabb vissza fog térni a kapuba. és ezért mindent el is követ, vállalva a kényelmetlenséget, a fájdalmakat.

- Szabó Ágnes gyógytornász felügyeletével végzem a gyakorlatokat. Erősítés, hajlítás, nyújtás, guggolások, egyik sem kellemes, de csinálom. És napról napra látom a javulást.

Fotósunk minél hamarabb szeretne hasonló képet kattintani
Fotó: Ady Géza

Ha még nem is természetesek a lépései, de már Ogut ott találjuk a Kohász hazai mérkőzésein a lelátón. Szurkol.

- Ezt mostanában nagy örömmel teszem, mert ahogy az én térdem is javul, úgy a csapatom játékáról is ez elmondható. Jó passzban vagyunk. Kivéve a Magyar Kupa döntőjét... Úgy látom, hogy a védekezésünk jóval agresszívebb, keményebb, a játékunk sebessége is javult. A támadásaink is gólerősek, érződik a sok páros kapcsolat gyakorlásának kedvező hatása. Ahogy beálló a szélsőkkel, az átlövő az irányítóval együtt dolgozik, és játssza át a mérkőzéseken a védőket.

Ilyen jó, hozzáértő vélemény után csak megkérdeztem a kapusunkat: időnként rápillant a tabellára is?

- Természetesen. Gondolom, arra céloz, hogy az előttünk, a harmadik helyen álló Érd látótávolságra került hozzánk. Tényleg elcsíphetjük az érdi együttest. Persze ne nagyon éljük bele magunkat az előzésbe. Lépésről lépésre kell haladnunk, és ez azt jelenti, hogy ma itthon 18 órától a Kisvárda ellen nem szabad hibáznunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!