Sport

2014.08.27. 17:20

Radulovics Bojana: Ezután sem engedjük el Niki kezét

Dunaújváros - Radulovics Bojana és Szemenyei István, a DKKA vezetői meglátogatták Horváth Nikit, aki a Budakeszi Rehabilitációs Intézetben áll orvosi kezelés alatt.

Jankó Árpád

A súlyos gerincbetegsége miatt megműtött kézilabdázó kislánnyal nem volt könnyű a találkozó.

– Istvánnal együtt küszködtünk a könnyeinkkel Niki ágyánál. Nagyon örült nekünk, és úgy láttuk, óriási tartás, lelki erő lakozik ebben a kislányban – nyilatkozta Radulovics.

Elmondhatatlanul nagy boldogságot jelentett a vendégeskedés. Fotó: Facebook

Szemenyei István tolmácsolta sok-sok dunaújvárosi és máshonnan érkezett jókívánságokat Nikinek. Az ügyvezető igazgató lapunkat tájékoztatta arról, hogy már eddig egymilliónégyszázezer forint gyűlt össze a a család megsegítésére. Az önkormányzat, Cserna Gábor polgármester, Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal elnöke, Galambos Dénes országgyűlési képviselő százezer forinttal segített. Több cég is nagy összeggel csatlakozott a gyűjtéshez.

De minden kispénzű ember forintja is nagyon sokat számít ilyen nehéz helyzetben. Az összeget szerdán a bajnoki mérkőzés előtt adják át Niki édesapjának, Horváth Gézának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!