Sport

2014.03.05. 16:25

A fiú kézilabdázók veretlenül zárták a hétvégét a gyermekbajnokságban

A dunaújvárosi sportiskola csapatai közül a múlt héten a fiú röplabdázók és a fiú kézilabdázók játszottak bajnoki mérkőzéseket. A röpisek bejutottak az országos döntőbe.

Fiú röplabda Országos Gyermek Bajnokság, középdöntő II. forduló.

Szombaton az országos döntőbe jutás volt a tét a Budapesti Malév termében. A rendezők három négy csapatos csoportba osztották be a klubokat. A csoportok első két helyezettje jutott a fináléba. A dunaújvárosi sportiskola eredményei: DVSI Malév 3:0, DVSI Szolnok 1:3, DVSI Szombathely 3:0.

Szücs Ákos edző értékelése: Ugyan csak a második helyen zártunk, de nincs miért bánkódni, hiszen így is a továbbjutottunk. Nagyon jó, színvonalas meccseket játszottunk. A köztes játékokat nagyon jól bírtuk mind fejben, mind fizikálisan, bár a végjátékainkon van még mit alakítani. Ki szeretném emelni Tomanóczy Bálint kiegyensúlyozott játékát, és Csizmadia Tamás kiemelkedő teljesítményét.

Fiú kézilabda Erima Országos Gyermek Bajnokság U14 korosztály.

Dunaújvárosi Sportcsarnok, 03.02.

A dunaújvárosiak eredményei: DVSI Alba Régia 27-15, DVSI GYFKKA-Gárdonyi 25-22, DVSI Komáromi VSE 27-5.

DVSI: Albi Zalán, Borsos Roland, Csermák Martin, Ducza Dániel, Imre Krisztián, Kiss Patrik, Lampert Marcell, Szűcs Vilmos, Takács Ádám, Vajai Balázs, Winter Ferenc, Garamszegi Márk.

Csermák Gábor edző: Elégedett vagyok, többnyire betartotta a játékosok a taktikai utasításokat. Örülök, hogy csapatban és egyénileg is fejlődtek a fiúk.

A DVSI fiú kézilabdacsapata (balról jobbra): Garamszegi Márk, Imre Krisztián, Takács Ádám, Albi Zalán, Winter Ferenc, Szűcs Vilmos, Borsos Roland, Csermák Martin, Vajai Balázs, Csermák Gábor edző. Elől: Lampert Marcell

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!