Sport

2017.06.12. 15:50

Országos serdülő röplabda bajnokság: vasárnap a bronzérem is kicsúszott a kezükből

DUNAÚJVÁROS - Az elmúlt hét végén városunkban rendezték meg a röplabda országos serdülő bajnokság fiú és leány döntőit.

Gróf András

A pénteki napon a fiúk mezőnyében a házigazda Dunaferr gárdája két háromszettes meccsen szerezte meg a csoportelsőséget. Az újvárosiak a Szolnoki RKSI és a Pénzügyőr csapatát verték. A szombati elődöntőben azonban öt játszmában vereséget szenvedett a Dunaferr fiatal csapata a kecskemétiektől. Ráadásul vasárnap a bronzérem is kicsúszott a kezükből.

 

A helyosztók eredményei. 5. helyért: Pénzügyőr - Sümeg 3:2, bronzmérkőzés: Szolnoki RKSI - Dunaferr SE 3:2, döntő: Kaposvár - Kecskeméti SI 3:1. A Buzek László fiú osb végeredménye: 1. Kaposvár, 2. Kecskeméti SI, 3. Szolnoki RKSI, 4. Dunaferr SE, 5. Pénzügyőr, 6. Sümeg. A csapatok legjobbjai: Balogh Marcell (Pénzügyőr), Csike Zsolt (Sümeg), Matyiák Árpád (Dunaferr SE), Soyvoral Kevin (Szolnoki RKSI), Szabó Barna (Kaposvár), Pesti Marcell (Kecskeméti SI). Különdíjasok: Kiss Máté (Kaposvár) MVP, Boa Szabolcs (Szolnoki RKSI) legjobb ütő, Szabó Bence (Kaposvár) legjobb feladó, Kara Zsombor (Kecskeméti SI) legjobb liberó, Varga Péter (Kaposvár) legjobb edző.

A Szalayné Sebők Éva leány osb: 1. Felsőváros Székesfehérvár, 2. Nyíregyháza, 3. Békéscsaba, 4. UTE, 5. Penta-Gödöllői RC, 6. Szent Benedek-Balatonfüred.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!