Sport

2016.07.12. 17:35

Országos versenyeken a Dunaferr SE utánpótlás korú úszói

Dunaújváros - Több döntős helyezés mellett négy érmet is szereztek a Dunaferr SE utánpótlás korú úszói a hódmezővásárhelyi országos delfin bajnokságon.

Gallai Péter

A dunaújvárosi fiatalok a közelmúltban megrendezett versenyen erős mezőnyben álltak rajthoz, s ahogy az megszokhattuk már, ezúttal is alaposan kitettek magukért, hiszen több döntős helyezés mellett négy érmet is szereztek. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a viadalon Őri-Paczolai Györgyi tanítványa, Kovács-Seres Hunor, aki a 100 méteres fiú mellúszás mellett 200 mellen sem talált legyőzőre, 200 vegyesen a második, míg 200 gyorson a harmadik helyen zárt.

A Dunaferr SE úszói számára mától egy újabb komoly megmérettetés következik, az Egerben szerdától szombatig rendezett országos serdülő bajnokságon vesz részt Dort Balázs, Szántó Botond, Pukánszky Bálint, Gugyella Dávid, Weiter Dávid, Selmeci Levente, Lack Bianka, Szlobodnyik Dávid, Böde Laura, Horváth Evelin, Fekete Dóra, valamint Daru Vanessa és Kovács József edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!