Sport

2015.07.12. 16:03

Peterdi Imre lett a legjobb

Dunaújváros - Ötödik helyen végzett a magyar inline jégkorong-válogatott a finnországi Divízió 1-es világbajnokságon miután parázs meccsen 4-3-ra legyőzte szombaton a negyeddöntőbe Lettországot.

Gallai Péter

A sikerrel a magyar csapat kiharcolta a 2017-es világbajnoki részvételt is. A mérkőzés legjobbjának a Dunaújvárosi Acélbikák játékosát, Peterdi Imrét választották, a másodedzői feladatokat is ellátó hokis két gólt szerzett, az elsőt és a győztes találatot.

Peterdi Imre két gólt lőtt a helyosztó mérkőzésen. Fotó: archív

A magyar keret, kapusok: Budai Krisztián, Kiss Tamás. Mezőnyjátékosok: Peterdi Imre, Lencsés Tamás, Kiss Ákos, Feil Arnold, Dömötör Róbert, Revák Zoltán, Sándor Szilárd, Galló Vilmos, Mach Márton, Pál Zoltán, Fekecs Norbert, Bartalis Balázs, Rafaj Attila, Terbócs István.

A bronzmérkőzésen Nagy-Britannia 3-2-re legyőzte Argentínát, míg a feljutásról döntő találkozón Horvátország hosszabbításban 5-4-re nyert Ausztrália ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!