Pont ezúttal nincs, de lehet azért dicsérni

2017. január 09., 17:50 szerző: Jankó Árpád
komment
Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kohász junior és ifjúsági női kézilabdacsapatai is színre léptek a Ferencváros ellen. Bár az erős fradista együttesek nyertek, dicséretesen játszottak az újvárosi fiatalok.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A junioroknál az FTC 35-30-ra győzött a DKKA ellen. Jól védekeztek a dunaújvárosi juniorok, de az első félidő végén akadtak technikai hibák, amiket kihasznált a Fradi, és négygólos előnyt szerzett gyors lerohanásokból. Előzőleg a Kohász vezetett. A második játékrész jobban sikerült. Különösen György László csapatának támadójátéka volt sikeres. Nagyon dicsérhető Vártok Ramóna kapus teljesítménye, Braun Csenge és Udvardi Laura játéka.

A Kohász ifjúsági gárdája legközelebb január 11-én szerdán itthon játszik 14 órakor az Érd ellen. 16 órakor pedig a juniorok mérkőznek meg az érdiekkel.

Müller Kamilla most főképp nagyszerű gólpasszokat adott Fotó: Ady Géza

A Dunaújvárosi Kohász ifjúsági csapata nagyon szoros mérkőzést játszott a hét végén a Ferencváros otthonában. A Fradi csak 27-25-re győzedelmeskedett. Vártok Ákos, a DKKA ificsapatának edzője igazi rangadónak minősítette ezt a találkozót. A Fradi jelenleg a második, a Kohász a negyedik helyen áll. A dunaújvárosiak ötven percig nagyszerűen játszottak, folyamatosan vezettek.

Az utolsó tíz percben az FTC védekezése, kapusteljesítménye nagyon feljavult, s ennek következtében a Ferencváros fordított. Közel állt a bravúrhoz a dunaújvárosi együttes, marad most már a tavaszi visszavágás.

A Kohász ifjúsági csapatában remekelt Mihály Petra, aki kilenc gólt dobott, Müller Kamilla, aki kiváló passzokat adott. Büki Adrienn négyszer talált be beálló pozícióból, és Takács Cecília is kiemelendő az irányító poszton mutatott játékáért.

Jankó Árpád

2017. január 09., 17:50 szerző: Jankó Árpád

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...