Sport

2015.03.26. 16:15

Pontlövészeti verseny: hazai siker

Dunaújváros - Komoly országos versenyt rendezett az elmúlt hét végén a Dunaújvárosi Lövész Sportegyesület.

Jankó Árpád

A pontlövészeti versenyre tizenegy klub küldte el versenyzőit a dunaújvárosi lőtérre. Többek között Budapestről, Dorogről, Székesfehérvárról, Kalocsáról, Komárómból érkeztek a sportlövők, közel ötvenen. Tizenhárom kategóriában lőttek a résztvevők. Légpisztoly, légpuska, sportpisztoly, szabadpisztoly, légpuska számaiban mérték össze tudásukat. A dunaújvárosi sportlövők nagyszerűen versenyeztek. Négy aranyérmet, két ezüstöt és négy bronzot szereztek. A legeredményesebb felnőtt lövő Szász Dezső volt, aki két aranyat és egy bronzot kapott. A utánpótlás korú Hepp Gergő ismét bizonyította rendkívüli tehetségét. A felnőttek között a Dunaferr iskola tanulója megnyerte a légpuska számot. A szintén fiatal Járai Balázs is első lett korcsoportjában.

A dunaújvárosi Szász Dezső versenyzés előtt fegyverszemlét  tart

A dunaújvárosiak eredményei. Nyiltirányzékú légpuska (diák): 1. Járai Balázs, 2. Dénes András, 3, Hingyi Benjamin, 4. Gelencsér Csaba. Felnőtt korcsoport: 1. Hepp Gergő, 2. Ősz Attila, 3. Tóbiás Nándor. Légpisztoly: 1. Szász Dezső. Légpisztoly (női): 3. Jakubek Emese. Sportpisztoly: 3. Szász Dezső, 6. Horváth Ferenc. Sportpisztoly (női): 4. Jakubek Emese. K. gy. pisztoly: 1. Szász Dezső, 2. Horváth Ferenc. Szabadpisztoly: 3. Id. Gurisatti Gyula.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!