Sport

2017.04.14. 15:12

Pontot szerezhet a Mezőfalva

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom csoportjában a hét végi fordulóban már 17 órakor kezdődnek a meccsek.

Gróf András

A Viszló Trans első osztály vasárnapi játéknapján talán megszerzi első tavaszi pontjait a Mezőfalva együttese. Igaz, az előző fordulóban méretes zakóba szaladtak bele a listavezető Iváncsa pályáján, de ezúttal a Polgárdi gárdája lesz az ellenfél. Talán túlzás azt mondani, hogy a mezőfalviak a találkozó toronymagas esélyesei, hiszen a vendégek az előző körben az élcsoporthoz tartozó Sárosdot fektették két vállra hazai környezetbe. Az elmúlt hetekhez képest azért most reálisabb az esélyük a pontszerzésre Hajnal Attila edző tanítványainak. A baracsiak is gólzáporos vereséggel zárták az előző kört, és most sem vár rájuk könnyű feladat, hiszen a bajnoki tabella harmadik helyén tanyázó móriakat fogadják. A vendégek igazán kiváló formában vannak, hiszen a tavaszi hét fordulóban hatszor szereztek három pontot, és csak a Tordas ellen játszottak 1-1-es döntetlent.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában vasárnap rendezik a Rácalmás - Adony összecsapást. Az adonyiak a tizenegyedik, a vendéglátók a tizennegyedik helyen állnak a bajnoki tabellán. Igaz, pontszámban jelentős a különbség, hiszen a vendégek huszonöt, a rácalmásiak pedig csak tizenkettő egységnél tartanak. A sereghajtó Nagykarácsony együttese a tavaszi szezonban még nem szerzett pontot. Legutóbb szoros csatában kaptak ki otthon a Pusztaszabolcstól. Ezúttal a Nagylók pályáján próbának meg pontot szerezni, ami nem lesz egyszerű feladat a középmezőnyhöz tartozó házigazdák ellen.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton rendezik a Kisapostag - Mezőszilas találkozót. Másnap a Perkáta gárdája a Dég együttesét fogadja. A Mezőfalva II visszalépése miatt az Előszállás csapata szabadnapos lesz ebben a fordulóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!