Sport

2013.06.30. 18:35

Primász Ágnesék aranyérmesek

Magabiztos játékkal, minden meccsét megnyerve, Európa-bajnok címet szerzett a hétvégén a masters vízilabda Európa-bajnokságon a Primász Ágnessel felálló magyar csapat.

Gallai Péter

A harminc-harmincöt esztendős hölgyek korosztályában szerepelt a BVSE Sunday Girls együttese, a csapat tagja volt a Dunaújvárosi Főiskola-Mex Motors együttesének egykori válogatott klasszisa, Kis-Primász Ágnes. A lányok egy olasz és egy brit együttessel, valamint a Honvéddal játszottak az első helyért a múlt héten rendezett kontinenstornán.

A csoportküzdelmek során a gárda az olasz Argentariot 9-4-re, az angol English Roses alakulatát 11-2-re, míg a hazai riválist 14-3-ra múlták felül. A folytatásban az első a negyedikkel, a második pedig a harmadikkal találkozott az elődöntőben. Primászék ismét a britekkel meccseltek, és 11-2-re nyertek.

A döntőben szombaton a két magyar gárda csapott össze, és nem várt Sunday Girls siker született. Sunday Girls – PVKSE Honvéd Budapest 14-0 (4-0, 2-0, 4-0, 4-0) S.G.: Doroszlai – Glass 3, Primász 1, Rédei 3, Gruber 3, Zaintleitner, Gál 3. Csere: Soós (kapus), Jászberényi, Denk, Szaniszló.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!