Sport

2015.02.18. 14:55

11 dunaújvárosi az országos tollaslabda viadalon

Dunaújváros - Az országos felnőtt ranglista versenyen kilenc egyesület több mint hetven tollaslabdázója indult a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Jankó Árpád

Piliszky András három arany- és egy bronzérmet szerzett Dunaújvárosban

Az országos felnőtt ranglista versenyen kilenc egyesület több mint hetven tollaslabdázója indult a Dunaújváros Sportcsarnokban. A dunaújvárosiak a következők voltak: Sója Angéla, Fekete Gabriella, Tóth Réka, Nemoda Zsuzsanna, Dóber-Fülöp Anita, Jakab János, Piliszky András, Tóth Tamás, Gálházi Gyula, Lehoczky Attila, Gashi Ardián. A következők végeztek dobogós helyen: Tóth Réka, Lehoczky Attila-Nemoda Zsuzsanna bronzérem. Piliszky András aranyérem. C vegyespáros: Jakab János-Varga Gabriella bronzérem, Nemoda Zsuzsanna ezüstérem, Piliszky András aranyérem. Sója Angéla D női egyéniben lett aranyérmes, Tóth Réka ezüstérmes, Nemoda Zsuzsanna bronzérmes lett. Párosban Piliszky még egy aranyérmet gyűjtött be, a Jakab-Piliszky páros pedig bronzérmes lett. A remek teljesítménynek meglett a jutalma. A dunaújvárosiak összesen négy arany-, két ezüst- és nyolc bronzérmet szereztek.

 

Címkék#tollaslabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!