Sport

2013.06.17. 15:08

Remek torna előtt a Dab

Dunaújváros - Augusztus 23. és 25. között rendezi meg a Dab.Docler jégkorongcsapata a Docler Holding Cup-ot. Ez több szempontból is örömteli hír.

Agárdy Csaba

Az első és talán a legfontosabb, hogy ezek szerint augusztusban lesz jég a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Információink alapján a klub vezetése az illetékesektől arra kapott ígéretet, hogy augusztus elsején már lesz jég.

Azari Zsolt, a DAB elnöke remek mezőnyt hozott össze

A másik nagyon fontos dolog, hogy hosszú évek után ismét rangos csapatok látogatnak Dunaújvárosba. A lengyel bajnok Krakkó, a szlovák Extraliga negyedik helyezettje, a Pöstyén, és a Bundesliga II (amely az európai első osztályú bajnokságok zömétől erősebb) aranyérmese, a Bietigheim Steelers lesz az Acélbikák ellenfele.

Az is fontos, hogy a DAB hagyományos tornát rendez. Az utóbbi években ugyanis általában egyik nap két meccs, másnap a két győztes és a két vesztes játéka volt a program. Most azonban háromnapos lesz a kupa, körmérkőzéssel, vagyis mindenki játszik mindenkivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!