Sport

2013.07.17. 22:00

Remekelt a Dragon

A dunaújvárosi bejegyzésű Dragon Steel Sportegyesület MastersKék (mix, open) és TündérKék (női) sárkányhajósai remekeltek a közelmúltban.

Agárdy Csaba

A magyar bajnoki futamok közül az U23-as és a senior kategóriában a senior mix csapat 200, 500 és 2000 méteren bronzérmet szerzett. A másik újdonsült, fiatal mix gárda ugyanezeken a távokon negyedikként ért célba.

A legrangosabb hazai megmérettetésen, a premier magyar bajnokságon Fadd-Domboriban minden távon és minden kategóriában elindultak a dunaújvárosiak. A női TündérKék csapat 200 méteren bajnoki címet szerzett. Ez volt az első váratlan siker. Ezután a premier open legénysége ezüstérmes lett.

Ők is neves csapatokat szorítottak maguk mögé. A premier mix egység pedig kétszázon harmadikként végzett, miként a premier open együttes is kétezer méteren.

Újabb nagy siker következett: a TündérKék szintén 2000 méteren nyerte meg a versenyt. A női csapat még egy ezüstöt gyűjtött, az open, a mix, valamint a premier mix pedig bronzérmeket szerzett. Ezek után valamennyi sárkányhatósnak a legfontosabb leckét a jövő heti szegedi világbajnokság jelenti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!