Sport

2015.07.17. 12:13

Revák Zoltán is visszatért - Újabb igazolást jelentettek be a Dunaújvárosi Acélbikák

Dunaújváros - Újabb játékossal erősítette meg keretét az Acélbikák jégkorong csapata. Revák Zoltánra azonban nem csak a jégen, hanem a pálya mellett is számítanak majd.

Gallai Péter

Csütörtökön újabb játékossal egyezett meg ifj. Azari Zsolt, a DAB ideiglenes klubmenedzsere, aki Revák Zoltánnal állapodott meg, így a játékos ismét magára ölti a klub szerelését. A 31 éves, védőként és támadóként is bevethető Revák Zoltán számára nem lesz idegen a terep, hiszen Dunaújvárosban ismerkedett meg a sportággal, s a 2006/2007-es szezonig együttesünk játékosa volt. Ezt követően magánéletére koncentrált, majd a 2012/2013-as idényben a Ferencváros csapatához szerződött, egy évnyi németországi kitérő után a zöld-fehérektől tér vissza most nevelőegyesületéhez, de nem csak játékosként, hiszen a junior csapat másodedzőjeként is számítanak rá.

- Elég hamar sikerült megállapodnunk, mert végig éreztem, hogy számít rám a klubvezetés játékosként, s azért is, hogy a fiatalok útját tudjuk egyengetni, ahogy azt a mi időnkben is megtették az idősebb, rutinosabb csapattársak. Nem véletlenül várom tehát azt, hogy újra edzésbe álljunk, főleg, hogy a felvázolt tervek nagyon komolynak tűnnek, kőkemény augusztus vár ránk, napi kettő komoly edzéssel és konditermi gyakorlatokkal. Úgy érzem, hogy hiába lesz ez egy fiatal csapat, rendkívül elszánt társaság leszünk, s meg akarjuk majd mutatni, hogy egy erős, jó együttest alkotunk. Sok olyan fiatal játékosunk van, akik már tavaly is bizonyítottak, lesznek légiósaink és több rutinosabb játékosunk is, szóval szerintem ez egy jó egyveleg lesz.

Ifj. Azari Zsolt a további erősítésekről szólva azt mondta, augusztusban nyolc-tíz játékost tesztel majd hosszabb ideig a szakvezetés, de közülük csak két-három játékos kaphat szerződést.

Revák Zoltán az inline válogatottban is rendszeresen szerepelt. Fotó: MJSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!