Sport

2013.09.15. 19:31

Röplabda: biztos dunaújvárosi győzelem a bajnoki nyitányon

Dunaújváros – Az NB I-es röplabda-bajnokság idénynyitóján hazai pályán nyert szombaton a Dunaferr SE együttese az újonc Széchenyi ESE ellen.

Gróf András

Dunaferr SE – Széchenyi ESE 3:0 (24, 10, 24)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Éva Tibor.

Dunaferr SE: Hatvany Zs., Gebhardt N., Banai, Blázsovics, Hatvany A., Kholmann, Gebhard Á. (liberó). Csere: Kecskeméti, Szűcs. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az első játékrészben erősen idény eleji formában játszottak a hazaiak. Látszott, hogy még nem állt össze a csapat játéka. Baj volt a koncentrációval, és a rengeteg rossz nyitásfogadás miatt vérszemet kaptak a vendégek. Két cserét követően azonban a végjátékban sikerült a győriek fölé kerekedni. A második szettben agresszívan nyitottak és támadtak a dunaújvárosiak, aminek eredményeként esélye sem volt az ellenfélnek. A harmadik játszmában ismét előjöttek az első szettben tapasztalt hibák, a végén azonban sikerült az ellenfél fölé kerekedni.

Tomanóczy Tibor: – Hullámzó játékkal ugyan, de hoztuk a kötelező győzelmet. A jövő héten a Dág ellen idegenben viszont ez nagyon kevés. Van egy hetünk, hogy javítsunk a formánkon.

A Dunaferr SE-Decathlon néven induló ifjúsági együttes is 3:0-ra nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!