Sport

2017.01.27. 19:30

Sakarist eltiltotta az MJSZ

A Dunaújvárosi Acélbikák–DVTK Jegesmedvék elleni Magyar Kupa elődöntőn Peter Sakarisnak Kaszkov ellen elkövetett súlyos szabálytalanságát hárommeccses eltiltással sújtotta a fegyelmi bizottság.

Gallai Péter

A két együttes szerdai mérkőzésén – amelyet a Miskolc hosszabbítás után 1-0-ra nyert meg – a 62. percben történt ütközés során a Dunaújvárosi Acélbikák játékosát, Danyil Kaszkovot a fején találta el Peter Sakaris , amiért 5+20 perces büntetést kapott. A fegyelmi bizottság megállapítása szerint a játékos könyökével szándékosan ellenfele fejének ütközött.

Peter Sakaris könyökölte le szerdán Kaszkovot
Fotó: dvtk.eu

A DVTK Jegesmedvék játékosa az ütközéssel feleslegesen veszélyeztette játékostársa testi épségét, ezért a fegyelmi bizottság három mérkőzésről eltiltotta. Így Sakaris kihagyja a szombati DVTK – MAC Magyar Kupa döntőt, továbbá a jövő heti, Dunaújvárosi Acélbikák és a Fehérvár elleni MOL Liga-találkozót. Kaszkov agyrázkódást szenvedett, még nem tudni, hogy mikor térhet vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!