Sport

2013.06.11. 17:48

Sikeres bajnoki szezonon vannak túl a fiatal röplabdázók

Sikeres évet tudhatnak maguk mögött a Dunaferr SE röplabda-szakosztályának utánpótlás csapatai: minden korosztályban bajnoki döntőt játszottak!

Gróf András

A serdülő és a junior korosztályban  aranyérmet szereztek, az ifjúságiak pedig a második helyen végeztek. Mindhárom együttes felkészülését Tomanóczy Tibor vezetőedző irányította. 
- A serdülőknél mi számítottunk az esélyesnek, és a papírformának megfelelően nyertünk is. Az ifjúsági döntőben már 2-0-ra vezettünk, de ekkor érthetetlenül lefagyott a csapat, s a  kecskemétiek   fordítani tudtak. A juniorok fináléja előtt a negyedik helyet tartottuk reális célkitűzésnek, de meglepetésre minden mérkőzést megnyertünk.

A Dunaferr Sportegyesület 2012/2013. évi junior  bajnok röplabdacsapata az eredményhirdetést követően. Álló sor balról jobbra: Szűcs Ákos másodedző, Banai Máté, Blázsovics Péter, Réfi Bence, Kholmann Norbert, Stefanovics Krisztián, Gebhardt Norbert, Tomanóczy Tibor vezetőedző. Guggolnak balról jobbra: Neukum Gábor, Guzmics Richárd, Sárik Martin, Gebhardt Áron, Kövessy Balázs


- Minek köszönhetik ezeket a sikereket?

- Rendszeresen, naponta két alkalommal tréningezhettünk, aminek a lehetőségét köszönjük a Hild iskolának. Ennek a szisztematikus edzésmunkának az eredménye a rendkívül sikeres bajnoki szereplés.

- Kik azok, akik kiemelkedtek a társaik közül?

- Rendkívül örömteli, hogy Gebhardt Norbert mindhárom korosztályban kiemelkedő teljesítményt nyújtott, s mellette Banai Máté hozzáállása és játéka szintén meghatározó volt. Rajtuk kívül Kholmann Norbert, Blázsovics Péter és Gebhardt Áron is várhatóan stabil kezdő lesz a következő bajnoki idényben, immáron a felnőttek között.

 


A májusi sikerek alapján felterjesztették a szakosztályt A hónap műhelye címre... Az utanpotlas.hu szerkesztősége, a MOB és a Decathlon Magyarország minden hónapban 500 000 forint értékű díjjal jutalmazza a legérdemesebbeket. Szavazni a http:www.utanpotlassport.hu internetesen oldalon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!