Sport

2016.02.07. 20:32

Sikeres edzőmeccs a Vidi ellen

Székesfehérvár – Szombaton délelőtt a Sóstói Stadionban a Videoton FC második számú együttese ellen játszotta idei első idegenbeli felkészülési mérkőzését a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gallai Péter

Videoton FC II – Dunaújváros PASE 0-4 (0-3)

Dunaújváros PASE: Dániel – Barnucz, Lorentz, Hajdók, Vitos – Szellák, Koval, Kercsó – Maka, Tóth, Keglovics. Vezetőedző: Dobos Barna. Csereként pályára lépett: Bun, Dobos Á., Vajda, Ásványi, Kozma. Góllövő: Kercsó (7. p.), Maka (11. p.), Keglovics (35. p.), Dobos Á. (75.p.).

A székesfehérvári gárda az őszi szezont a második helyen zárta az NB III Nyugati csoportjában, így erős ellenfélnek ígérkezett, a kényszerből alaposan megfiatalított újvárosi együttesnek. A találkozó elején két szép támadásnak köszönhetően hamar kétgólos előnyre tettek szert a vendégek.

A piros mezes dunaújvárosiak most a Videoton II fölé nőttek Fotó: Molnár Artúr

A harmincötödik percben újabb találatot szereztek a dunaújvárosiak. A fordulást követően többet támadott a hazai csapat, de jól működött az újvárosiak, fegyelmezett, szervezett védekezése. Negyedórával a befejezés előtt azonban ismét a hazaiak kapujába került a labda, amivel kialakult a végeredmény. A csapat jövőjével kapcsolatos elmúlt héten történt bejelentés egyáltalán nem hatott negatívan a dunaújvárosi együttes szombati teljesítményére. A fiatalok lelkesen játszottak a kissé kényelmes házigazdák ellen. A négygólos győzelmet azonban természetesen a helyén kell kezelni. Ennek a csapatnak a másodosztályú bajnoki mérkőzéseken kell majd helytállnia, ami sokkal keményebb feladat lesz. Viszont óriási lehetőség is a fiatal labdarúgók számára, akiknek adva lesz a lehetőség, hogy bebizonyítsák képességeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!