Sport

2013.09.17. 17:30

Sikeres futsal rajt a DF Green Pet FC-től

A futsal NB II Közép csoportjának hétfői idénynyitóján hazai pályán győzött a DF Green Pet FC Dunaújváros együttese.

Gróf András

DF Green Pet FC - ELTE-BEAC 6-4 (3-2)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Kőrösi János (Kaszala, Eke).

DF Green Pet FC: Rigó - Aradi, Szabó G., Nagy A., Ivacs. Csere: Huber, Németh T., Berényi, Facskó, Pletser, Rozsos, Juhász (kapus). Játékosedző: Nagy Attila.

Szépszámú néző előtt kezdődött az összecsapás, melynek ötödik percében Huber egy kényszerítőt követően szerezte az első gólt. Két perccel később azonban egy bomba góllal egyenlítettek a vendégek. A játékrész közepén először Nagy Attila lőtt a fővárosiak hálójába, majd Aradi rúgott egy szépségdíjas gólt. Az első félidő vége előtt Rigó kalandozott ki a kapujából, de szerelték, így szépítettek a fővárosiak. A fordulást követően hamar egyenlített az ELTE-BEAC gárdája. A hajrára azonban felpörögtek az események. Ivacs kétszer is a hálóba talált, mellette Huber is megszerezte a második találatát. A kapusukat is mezőnyjátékosra cserélő fővárosiak csupán egyszer tudtak válaszolni.

Nagy Attila: - Izgultam a meccs előtt, pedig megéltem már néhány összecsapást. Éreztem, nagy a várakozás a csapattal szemben. Meg kellett nyernünk ezt a mérkőzést, és boldog vagyok, hogy sikerült. Dolgozunk tovább, készülünk a pénteki Dunakeszi elleni meccsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!