Sport

2017.03.30. 17:35

Sikeres sárkányhajózás a medencében

Leányfalu - Az elmúlt szombaton a Termál Fürdő külső medencéjében rendezték meg a sárkányhajósok újabb medencés versenyét.

Gróf András

A rendezvényen hét kategóriában ötven viadalt rendeztek. A Dragon Steel Sportegyesület három csapattal nevezett a versenyre. Profi vegyes (2 nő és 4 férfi), szabadidős Open (férfi), valamint és vegyes kategóriában indultak. A női részleg amatőr női kategóriában az MKB csapatát egészítette ki, és több fiatal a rácalmási kajak-kenusokkal általános iskolás open-ben indultak a Duna menti Települések Alapítvány zászlaja alatt. A profi vegyes csapat a döntőbe jutva a világbajnok csapattal szemben maradt alul maradtunk, így ezüstérmet szerzett. A férfi (Open) gárda és a női együttes harmadik, amíg az általános iskolás csapat aranyérmes lett.

A dunaújvárosiak népes küldöttséggel utaztak a nagyszabású rendezvényre

Az újvárosi klub színeiben a következő versenyzők indultak: Bíró Andrea, Csobaji Botond, Fischer Péter, Kupsza Gergő, Nagy Sándor, Pipa Károly, Polgárné B. Andrea, Polgár Attila, Polgár Dávid, Rubicsné Guld Lívia, Schäffer Tamás, Szabó Ildikó, Szabó Szilvia, Szvoboda Ferenc, Terebesi Áron, Tiringer Márk, Tompits Botond, Tóth Edit, Tóth Gergely, Tóth Villő, Urbán Csaba, Várszegi Nikolett, Vilmánszki Marcell, Vilmánszki Róbert. A Dragon Steel SE sportolóinak következő megmérettetése április 30-án Baján, a hosszú távú magyar bajnokság lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!