Sport

2013.12.22. 17:35

Sikeres szereplés után jó hangulat

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia évzáró, karácsonyi összejövetelét már pénteken megtartotta, de december 29-én már bajnoki mérkőzés lesz itthon a Veszprém ellen.

Jankó Árpád

A Szemenyei István ügyvezető igazgató által levezényelt évzárón Gombos István alpolgármester köszöntötte valamennyi csapat tagját. Biztosította az Akadémiát arról, hogy a további támogatást, segítséget is megkapják a kézilabdacsapatok. Majd a fehér asztal melletti hangulatot növelte a fotókból összeállított sorozat kivetítése. A négy korosztályos válogatott, Kemény Dóra, Grosch Vivien, Ferenczi Fruzsina és Klujber Katrin ösztöndíjról szóló okiratot kapott, amely fél évig tartó anyagi támogatást jelent. Elismerő oklevelet is adtak az utánpótlás-csapatok legjobbjainak, akiket a csapat edzői javasoltak a kitüntetésre. A serdülők közül elismerésben részesült Takács Cecília, Fodor Neszta, Horváth Nikolett, Kukucska Viktória, Az ifjúságiak közül Berta Bianka és Moutsogianni Theodóra, a junioroknál pedig Boldizsár Bianka és Szerdahelyi Éva idei teljesítményét emelték ki korosztályukban.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!