Sport

2016.09.06. 20:10

A dunaújvárosi ökölvívok két versenyen is eredményesen szerepeltek

Dunaújváros - A Dunai Ökölvívó Egyesület a hétvégén letette a névjegyét. Három sportolóval, két versenyen vettek részt - eredményesen.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosiak szombaton Kaposváron kezdtek, ahol a 69 kilogrammos Prétor Erik egyhangú pontozással verte meg ellenfelét. Ugyanebben a súlycsoportban Oláh Barnabás pontozással kikapott, de neki sincs szégyenkezni valója, hiszen egy rutinos ellenféltől szenvedett vereséget, de egyöntetű vélemény volt, nagyot bokszolt.

A sikeres dunaújvárosi ökölvívók. Hátul az elnök, Kovács Richárd Fotó: Ady Géza

Másnap Tatabányán Oláh Barnabás egy korosztállyal feljebb lépett ringbe, mivel nem a saját évjáratában versenyzett - a felnőttek közé állt a fiatal dunaújvárosi versenyző - ezért nem volt pontozás, de ezen a meccsen is bizonyította, hogy jó munkát végzett a felkészülés időszaka alatt.

Prétor a mérkőzését sajnos ezúttal orrsérülése miatt nem tudta befejezni. Dodó Norbert minden szemtanú szerint megnyerte a találkozóját, de a pontozók másképp látták a dolgot, tatabányai ellenfele volt, talán ezért győzött a hazai pálya.

Kovács Richárd, a dunaújvárosi klub elnöke nagyon elégedett volt a versenyzőivel.

- Első erőpróbájuk volt a hétvége a mieinknek. Nagy szívvel, keményen küzdöttek, büszke vagyok rájuk. A hétvégén folytatjuk, Pakson mutatjuk majd be, hogy mit tudunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!