Slihoczki és Hajdu utazhat

2017. július 11., 17:30 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő
komment
DUNAÚJVÁROS A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége jóváhagyta Dónusz Éva utánpótlás szövetségi kapitány csapatát a július 27. és 30. között a romániai Pitestiben megrendezendő ifjúsági és U23-as világbajnokságra. Ezen a Dunaferr SE két sportolója is rajthoz állhat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A csapatban, az U23-as korosztályban ott lesz a felnőtt- világbajnokságra - itt C-1 200 méteren, illetve Fekete Ádámmal C-2 200 méteren indul - szintén kvalifikációt szerzett dunaújvárosi kenus, Hajdu Jonatán, valamint rajta kívül Kopasz Bálint, Lucz Dóra és Balla Virág is. Hajdu Jonatán egyébként érdekelt lesz a pénteken, Plovdivban kezdődő felnőtt Európa-bajnokságon is.

A Dunaferr SE ifjúsági kenusa, Slihoczki Ádám a világbajnokságon is rajthoz állhat Fotó: ZsE

Az elnökségi döntés értelmében az ifjúságiak mezőnyében pedig a lágymányosi Szőke Attilával szintén mindkét hazai válogatót megnyerő Slihoczki Ádám, a Dunaferr SE kenusa ragadhat lapátot a páros számokban világbajnokságon. A duó a június végi belgrádi Európa-bajnokságon 1000, illetve 500 méteren egyaránt aranyérmet szerzett, így okkal bizakodhatnak a fiúk itt is a jó, valamint eredményes szereplésben.

Gallai Péter

2017. július 11., 17:30 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...