Sport

2015.06.09. 09:41

Tollaslabda: sok-sok érem Seregélyesről

Dunaújváros - A dunaújvárosi tollaslabdázók mintha már hazamennének Seregélyesre, annyi tollaslabda-versenyt rendeznek ezen a helyen.

Jankó Árpád

Június 8-án is Seregélyesen rendeztek meg egy viadalt. Az amatőr tollaslabda versenyen természetesen a Danubius KSE is képviseltette magát több kategóriában. A dunaújvárosi egyesület csapata a következő tollaslabdázókból állt: Csomor Péter, Csomor-Németh Lili, Farkas Henrietta, Laki Viktória, Vagyóczki Mihály, Vagyóczki Mihályné, Vagyóczki Dávid, Vagyóczki Roland, Dobrovitz Barabás Zoltán, Szekeres Zsolt, Rivnyák József, Szekeres Krisztián, Kaposvári István, Laki Péter, Horváth Nóra képviselte. A versenyzők a nap folyamán egyéni és páros versenyszámokban mérték össze tudásukat. Örvendetes, hogy a dunaújvárosi tollaslabdások sok érmet szereztek az amatőröknek kiírt versenyen.

Csomor Péter, Csomor-Németh Lili, Dobrovitz Barabás

Vagyóczki Roland a Csöppök kategóriájában aranyérmes lett, de ezen kívül még és a szülő-gyermek páros küzdelemben nyújtott kiváló teljesítményéért is megérdemelten nyert egy újabb aranyérmet. Dobrovitz Barabás Zoltán pedig megnyerte a C egyéni vetélkedőt, de B egyéniben is rajthoz állt, sőt a C párost Vagyóczki Dáviddal is megnyerte.Vagyóczki Dávid győzött a D egyéniben is. Negyedik számként a szülő-gyermek párosban Vagyóczki Mihálynéval bronzérmesek lettek. Csomor-Németh Lili egyéniben és férfiakkal együtt versenyezve szép teljesítményt nyújtott. Csomor Péterrel a szülő-gyermek párosban ezüstérmes lett. Csomor Péter egyéniben ezüstérmet szerzett. Laki Viktória és édesanyja, Farkas Henrietta a szülő-gyermek párosban a harmadik helyen végzett. Jakab János edző rendkívül elégedett lehetett lelkes, ügyes gyermek és felnőtt játékosai eredményével, mert akik nem nyertek érmet, azok is kivétel nélkül több mérkőzést is meg tudtak nyerni. A Danubius KSE a látottak alapján minden lehetőséget kihasznál arra, hogy Dunaújvárosban és környékén különböző versenyeken népszerűsítse a tollaslabdát. Ezeken a viadalokon a kicsiktől a nagyokig, sőt mint a fenti írás is bizonyítja a családtagokig, szülőkig, minden korosztályt megmozgat az egyesület. Természetesen a különböző kupákon, no és a bajnokságokban is szerepelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!