Sport

2015.11.19. 20:45

Sokat javítottak a gyerekek

Dunaújváros – A Magyar Torna Szövetség országos egyéni és csapatbajnokságának őszi fordulójában szerepeltek a Dunaferr gyerekei.

Jankó Árpád

A gyerek-kezdő és a gyerek- haladó korosztályban tornáztak a fiúk. A kezdőben egy csapattal indult a dunaújvárosi egyesület. A csapat tagjai voltak: Fövenyi Bence, Balogh Máté, Somogyi Noel, Kiss Marcell, Kovács-Bokor László, Kis Zsolt. A Szövetség a tavaszi és az őszi forduló alapján hirdetett eredményt. Huszonhét induló együttes közül a tizenegyedik helyen végzett a kezdő csapat. Meg kell jegyezni, hogy az egy héttel ezelőtt rendezett versenyen mutatott teljesítményen ezúttal sokat javítottak a fiúk. Persze az apró hibákat még meg kell szüntetni. 147 gyerek között a 21. lett Kovács-Bokor László.

Másnap, vasárnap a gyermek- haladó kategóriában is szerepeltek a budapesti versenyen a dunaújvárosiak, mégpedig két csapattal.

Az „A” csapat tagjai voltak: Pálfi Gábor, Chlebovits Bence, Hoffmann Vajk, Gábor Milán, Zolta Benjámin.

A „B” csapat: Farkas Dorián, Bak Róbert. Kiss Milán. Dobrovitz Bertalan.

A Dunaferr gyermek-haladó csoportjának tornászai a tavaszi fordulóban nem szerepeltek, de így is az „A” együttes a nyolcadik helyen végzett, a „B” gárda pedig a tizedik helyet szerezte meg. Egyéniben a negyvennyolc tagú haladó csoportból Zolta Benjámin a tizedik helyet szerezte meg. A verseny előtti egy hetes intenzív gyakorlás áldásos hatása érződött ennek a csoportnak a teljesítményén is. Edzők: Wágner Dajána, Nyíri Patrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!