Sorsdöntő bajnoki forduló - A sereghajtót fogadja a Mezőfalva

2017. május 26., 19:10 szerző: Gróf András fotós: Arany Gábor
komment
DUNAÚJVÁROS - Az utolsó előtti fordulót rendezik ezen a hét végén a 2016/2017. évi Fejér megyei első, másod- és harmadosztályú labdarúgó-bajnokságokban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Viszló Trans első osztályban vasárnap hazai környezetben próbálja meg bebiztosítani első osztályú tagságát a Mezőfalva gárdája. A házigazdák a sereghajtó Aba-Sárvíz együttesét fogadják. Egy esetleges győzelemmel nagy lépést tehetnének a bennmaradás érdekében, hiszen a vetélytársakra a papírforma alapján sokkal nehezebb ellenfelek várnak.

Hajnal Attila csapata természetesen tisztában van az összecsapás fontosságával, és mentálisan megfelelő állapotban lépnek majd pályára. A baracsiak a múlt heti meglepő pátkai vereséget követően ismét idegenben szerepelnek. Vasárnap a tavasszal kiválóan szereplő Sárbogárd otthonában próbálnak meg pontot, vagy pontokat szerezni, ami azonban nem lesz egyszerű feladat.

A csíkos mezes rácalmásiak nem tudnak feljebb lépni
Fotó: A. G.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden összecsapást vasárnap rendeznek. Az adonyiak az elmúlt heti, Seregélyes elleni hazai sikerüket követően ismét otthon lépnek pályára. Ezúttal szintén az élcsoporthoz tartozó Szabadegyháza ellen készülnek az előző körhöz hasonló bravúrra.

A versenykiírás értelmében tulajdonképpen már kiesett Rácalmás gárdája a már biztosan ezüstérmes pozícióban végző Kislángot fogadja. Ennek az összecsapásnak nincs különösebb jelentősége. Az elmúlt fordulókban remekül teljesítő Nagykarácsony ebben a körben szabadnapos lesz.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik a Kisapostag - Előszállás összecsapást. A vasárnapi program a következő mérkőzésekből áll: Perkáta - Cece, Nagyvenyim - Vajta, Mezőszilas - Kulcs.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Gróf András

2017. május 26., 19:10 szerző: Gróf András fotós: Arany Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...