Sport

2013.01.09. 17:09

Sorsoltak a XI. Carissa Kupára

Dunaújváros - A városi labdarúgó szövetségben elkészítették a XI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó-torna csoportbeosztása.

Gróf András

A piros mezes Kővári László a Karmacsi Autó csapatának a tagja

A Dunaújváros Sportcsarnokban január 19-20-án megrendezendő tornára a következő csoportokat sorsolták. A csoport: Gari Trans, Sárga Taxi, Frankcity, El Nino. B csoport: Füredi Panzió '09, Dunabiztos Micro, Mirage, Dusnok. C csoport: Háromkirályok, Dunaferr Vasas, DPASE, Devil Erotik Shop. D csoport: Karmacsi Autó, Millerpub, River Plate, Yaffa Szünetr. E csoport: Csövesek, Káta GSM, Surprise, Repetatanya. F csoport: Döcös, Hild Kollégium, Fejó Therm, Paffo FC. Két csapatvezető gyors vélemény a keddi  sorsolást követően.

Bobory Balázs   (Döcös): - Korábban Bádogos néven, fehérvári bajnokként neveztünk a Carissa Kupára és nem csalódtunk, végletekig izgalmas mérkőzéseket vívtunk. Óriási büszkeséggel töltött el minket, hogy sikerült végül megnyerni a tornát.  Sajnos  a következő esztendőben már nem állt mellénk Fortuna. Néhány év kihagyás után térünk vissza, nem titok, a torna színvonala mellett azért, mert a Dunaújváros Sportcsarnok ad otthont a rangos eseménynek. Szeretnénk jó eredménnyel, méltóképpen képviselni Székesfehérvárt az eseményen.

Éliás Zsolt (Karmacsi Autó): - Nagy siker, hogy idén Dunaújváros Sportcsarnokban rendezik meg  ezt a színvonalas tornát.  Nagyon erős lesz a mezőny, talán még soha nem szerepelt ennyi nagyszerű csapat a tornán. A Karmacsi Autó szeretné idén is elhódítani az elsőséget. Nagyon készülünk az eseményre, bízunk benn, hogy nálunk marad majd  a vándorserleg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!