Sport

2017.03.16. 16:20

Fiataljaink győzelmei az NB I B-s bajnokságban

Dunaújváros - Az NB I ifjúsági és junior női kézilabda gárdája jelentős fölénnyel győzte le a békéscsabai együtteseket, de a Kohász fiataljai az NB I B-s bajnokságban is fontos pontokat szereztek.

Jankó Árpád

Junior: Békéscsaba - DKKA 20-29, ifjúsági: Békéscsaba - DKKA 16-32. NB I B: női felnőtt csoportban a Kohász az ötödik helyen áll. DKKA II - Csurgó 43-30. NB I B női junior csoport (a csapat az ötödik helyen áll) DKKA II - Csurgó 40-21.

Az NB II-es női bajnokság felnőtt csoportjában a nyolcadik helyen álló Duna-Pent együttese itthon kapott ki a nagyon erős Inárcs csapatától 38-20-ra. A negyedik junior gárda viszont az Inárcs csapatát 26-22-re győzte le.

Takács Cecília, a Dunaújvárosi Kohász ifjúsági kézilabdázója Fotó: Ady Géza

Az NB II-es férficsapatok mezőnyében a hatodik DAC együttese idegenben a Mecsek Takarék csapatával játszott, és egygólos vereséget szenvedett: Mecsek Takarék - DAC 31-30. A továbbra is első helyen álló juniorok viszont ezúttal is fölényesen nyertek a Mecsek Takarék ellen. 33-21-re győzedelmeskedtek.

A serdülők kiemelt bajnokságában nagyszerűen szerepelnek a Kohász lányai. Most a DKKA a Nemesvámos együttesét győzte le 35-32-re. A csapat a tabella harmadik helyén található.

A női megyei bajnoki eredmények: Rácalmás - DAC 24-27, FKC-Senior - DKKA III 30-35. A férfi mezőnyben Veszprém - Rácalmás 30-22.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!