Sport

2014.03.25. 19:05

Sport és jó szándék az Akarat Ereje Kupán

Dunaújváros - Szombaton a Dunaújváros Sportcsarnokban már harmadik alkalommal rendezték meg az Akarat Ereje Kupa kispályás labdarúgó tornát.

Gróf András

A rendezvény célja ezúttal is egy beteg kisfiú, Szatmári Ádám és családjának segítése. A súlyos izombetegségben szenvedő Ádám története ismét rengeteg embert mozgatott meg. Tizenkét együttes küzdött egész nap a helyezésekért. A versengést egy Bács-Kiskun megyéből érkező alalkulat szerezte meg, akik a fináléban 2-0-ra verték a Steelworkers gárdáját.

A III. Akarat Ereje Kupa végeredménye a következő: 1. Robisped Kunszentmiklós, 2. Steelworkers, 3. Major Házépítő Kft.

Különdíjasok: Bognár Sándor (Robisped Kunszentmiklós) legjobb játékos, Lendvai András (Major Házépítő Kft.) legjobb kapus), Kévés Sándor (Robisped Kunszentmiklós) gólkirály.

Szatmári Ádám az elmúlt évekhez hasonlóan remekül érezte magát, és reméli jövőre is találkozhat a barátaival.

- Minden csapatnak egyformán szorítottam, este pedig nagy meglepetés várt, hiszen az előző két torna képeiből összeállított videót nézhettem végig.

Ekler Sándor a tornagyőztes Robispeed Kunszentmiklós csapatvezetője.

- Jól helytálltunk, és biztosan állíthatom, hogy jövőre is itt leszünk. Fiatal játékosaink megmutatták, hogy milyen Kunszentmiklóson a foci. Odatették magukat, küzdöttek egymásért gőzerővel.

Tóth Imre a DLSZ Társadalmi Felelősség Bizottság vezetője.

- Remek rendezvényen volt, számos pozitívummal. Nagyon örülök annak, hogy a torna híre, és a Szatmári család története, már a megye határokon túlra is eljutott. Ugyancsak nagy öröm, hogy Ádámnak ennyien igyekeznek segíteni, és ennek köszönhetően évről, évre egyre többen vagyunk a pályán, a lelátókon. Főszervezőként elmondhatom, hogy ez azt igazolja, jó úton járunk akkor, amikor a sport erejével próbálunk segíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!