Sport

2017.07.18. 18:00

Ismét Masinka László dirigálja a csapatot

Egy év kitérő után újra a hazai, megyei első osztályban szereplő focistákat dirigálja a nagy szakmai tudással rendelkező edző, Masinka László.

Horváth László

A 2016/17-es idényben az iváncsai gárdával az NB III-ba feljutó edző nem vállalhatta a folytatást, ugyanis ehhez a megváltozott szabályok szerint az edzői B licenc már nem elegendő. Mivel az elmúlt napok átigazolási időszakában sikeresen megegyezett a csapat vezetésével, így a 2017/18-as idényt újra mezőfalvi színekben vezényli Masinka László. A múlt héten megkezdett felkészülési edzéseket már ő tartotta az együttesnek.

A múlt héten már erőnléti alapozást tartott Masinka László (jobbra), aki Iváncsáról tért vissza Mezőfalvára

Szintén végleges az U19-es edzői poszt, a fél évre felkért Gulyás Ferenc sikeresen teljesítette vállalását, az őszi folytatásban Südi László trenírozza majd a fiatalok csapatát. Az U16-os és a Bozsik korosztályt Mekota Donát és Bakos János terelgeti. Az edzők mellett négy új játékos is érkezett Mezőfalvára, várhatóan ősztől Erős Zoltán, Vörös Balázs, Szabó Ervin, Csányi Dávid és Barcza Roland erősíti az együttest. A végleges keretig még további játékosokkal is bővülhet Masinka László gárdája - legalábbis a pálya széli, nem hivatalos információk szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!